2011. július 28., csütörtök

Ullmann Tamás: Bergson aktualitása - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bergson aktualitásaA könyv listaára: 1500 Ft. Leírás:
Henri Bergson (1859-1941) a 19-20. század fordulójának legismertebb és legünnepeltebb francia filozófusa volt, akinek műveit a nagyközönség is olvasta, és aki visszaszerezte a francia filozófia tekintélyét. A huszadik század közepétől megcsappant népszerűsége, de a mai francia filozófiában valóságos reneszánszát éli. Ennek a megújult recepciónak a részleteivel, friss fejleményeivel ismerkedhetünk meg a francia és magyar filozófusok írásaiból összeállított kötet segítségével. A négy tematikus egységre osztott kilenc tanulmányt a sorozat szerkesztő Vető Miklós előszava és Bergson magyar eddig még nem publikált írása (A lehetséges és a valóságos) nyitja meg. Ezt követően a bergsonizmusnak a spirituális hagyományból eredő gyökereiről olvashatunk, majd a bergsoni metafizika aktualitása kerül tüzetesebb vizsgálat alá, a természet- és a humántudományokkal kapcsolatos látásmódja, valamint a Deleuze-re és Merleau-Pontyra gyakorolt hatása kapcsán. Két tanulmány Proust illetve Babits kapcsán beszél Bergson és az irodalom viszonyáról, az utolsó két írás morálfilozófiájával és vallási inspirációval foglalkozik. A francia és magyar filozófusoknak közös fórumot teremtő, 2009-ben a budapesti Francia Intézetben megrendezett Bergson-konferencia előadásait közreadó kötetet a szerzők bemutatása és névmutató zárja. Bergson és a kortárs francia filozófiai diskurzus iránt érdeklődőknek ajánlható. ISBN: 978-963-693-318-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:40
. Ullmann Tamás: Bergson aktualitása - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Fontos