2011. július 27., szerda

A Fiúk Nem Sírnak - Hilary Swank Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 599 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul   
Magyar szinkronnal és felirattal
"Falls City, Nebraska, 1993. A lakossági bejelentések alapján a várostól nem messze lévő farmon a rendőrség három holttestet fedezett fel. A megbecstelenített és brutálisan meggyilkolt áldozatok kiléte egyelőre nem ismert. A nyomozás nagy erőkkel folyik. "
A poros kisvárosba egy elbűvölő fiatalember érkezik. Brandon Teena igazi társasági ember. A helyi srácok hamar befogadják: vonzó, könnyed, szórakoztató haver és megbízható barát. A lányok bomlanak érte: még nem találkoztak ennyire szenvedélyes, ennyire odadó, ennyire őszinte fiúval.
Őszinte? Brandon Teena titka súlyos teher. Egy személyben bámulatos szerető, és misztikus idegen, kistílű tolvaj és lánglelkű álmodozó.
Ki hagyta el valójában a Falls City től csupán néhány mérföldnyire fekvő otthont, hogy ebben a kisvárosban végre olyanná legyen, amilyen mindig is szeretett volna lenni?
Ki ez a rejtélyes fiú, aki a városka lakói számára olyan, amilyenek ők soha nem lehettek?
A megvalósult álom maga Brandon Teena , aki Falls City ben megtalálja önmagát, az otthont és az igaz szerelmet.
Mikor azonban most már közös titkuk napvilágra kerül, a nyugodt, unalmas közép-amerikai településen elszabadulnak az indulatok: Brandon , aki hazugságával barátai álmát zúzta össze, meglakol: s a megcsalt társak kegyetlensége nem ismer határokat.
A fiúk nem sírnak című film igaz történeten alapszik. A rendező, Kimberly Peirce bejárta a valós helyszíneket, száz és száz interjút készített, hogy minden apró részletre fény derülhessen. Azonban nem csupán a fiú (lány) halálának, hanem inkább életének körülményei érdekelték, az embert kereste ebben a megrázó történetben, e sodrodó, szeretetre és otthonra vágyó ifjú amerikai sorsában.
A magát fiúnak kiadó lány szerepében briliáns alakítást nyújtó Hilary Swank nem ok nélkül kapott teljesítményéért Oscar® - és Arany Glóbusz-díjat!
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
Kisfilm (kb. 4 p. )
Előzetes
Tévészpot (televíziós előzetes)



Jelenlegi ára: 1 599 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 08:17
. A Fiúk Nem Sírnak - Hilary Swank Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 599 Ft

Fontos