2011. július 29., péntek

Jókai Mór: Sárga rózsa - Jelenlegi ára: 1 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sárga rózsaA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
Széles és nagy a hortobágyi puszta, de mégsem elég hatalmas ahhoz, hogy Decsi Sándor csikósbojtár, meg Lacza Ferkó gulyásbojtár elférjenek rajta. Kivált, mivel mind a kettő egy lányt szeret, a Sárga rózsá-t , a hortobágyi csárdás szépséges fogadott leányát, Klárit. Az igazi baj akkor támad, amikor a katonaságtól hazatért Decsi Sándor észreveszi a gulyásbojtár kalapja mellé tűzött virágot. Az árulkodó sárga rózsa emésztő féltékenységet lobbant fel a csikós szívében, s a szerelem dolgában megalkuvást nem ismerő két férfi szenvedélye emberölésig vezet. A romantikus szerelmi tragédia hősei kemény emberek, köbe vésett, hiteles arcok a táj leírása akárha érzékeny festő ecsetjével készült volna a puszta életének megjelenítése pedig napjaink számára is pontos és hű képet ad egy azóta már teljesen eltűnt világról. Ha mindehhez hozzávesszük Jókai meleg humorral átszőtt költői nyelvezetét, elmondhatjuk, hogy a magyar irodalom egyik legtökéletesebben felépített alkotását tartja kezében az olvasó. ISBN: 978-973-8468-60-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 045 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:56
. Jókai Mór: Sárga rózsa - Jelenlegi ára: 1 045 Ft

Fontos