2011. október 26., szerda

Madagaszkár Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 199 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A két Shrek és a Cápamese után a DreamWorks stúdió újabb fantasztikus számítógépes animációs filmje, a MADAGASZKÁR is felhőtlen kacagást ígér kicsinek és nagynak.
Amikor a New York-i Central Park állatkertjének négy elkényeztetett állata véletlenül hajótörést szenved Madagaszkár egzotikus szigetén, a városi aszfaltbetyároknak rá kell jönniük, hogy nem olyan könnyű boldogulni egy IGAZI dzsungelben!
Az eredeti angol nyelvű változatban igazi sztárok kölcsönzik hangjukat a főszereplő rajzfilmfiguráknak (Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer és Jada Pinkett Smith), de hírességek alakítják a pingvineket és a makikat is, élükön Julien királlyal.
A MADAGASZKÁR sziporkázó vígjáték, amelyben mindenki a saját két szemével láthatja, hogy milyen nagy az Isten állatkertje!
A madagaszkári küldetés előtt azok a rosszcsont pingvinek összehoztak egy kis nyaralás előtti balhét az állatkertben. Lássuk hát, miben sántikál a négy „ bájos és zabálnivaló” gézengúz a saját agyament filmjében, a KARÁCSONYI KÜLDETÉSben!
EXTRÁK:
Kisfilm - Karácsonyi küldetés - A pingvinek új kalandja
Videóklip - Exkluzív „ I Like to Move It, Move It” videoklip
Bakiparádé
Kisfilm - A vad szereposztás
Kisfilm - Madagaszkár csodálatos technikája
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Több órányi interaktív szórakozás és játék az egész családnak
DVD-ROM - Letölthető, kinyomtatható DVD ROM-anyagok a kedvenc szereplőkről



Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 21:12
. Madagaszkár Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Fontos