2011. október 29., szombat

Katona András: Tanuljunk, de hogyan!? - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tanuljunk, de hogyan!? A könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Általános iskolásoknak, középiskolásoknak és az őket oktató tanároknak jelenthet nagy segítséget ez a tanulási módszereket ismertető és gyakorlati tanácsokat adó kiadvány. A kötet szerzői több éves tanítási tapasztalataikat osztják meg az olvasóval annak érdekében, hogy a tanulás jobb, hatékonyabb és főleg eredményesebb módszereit megismertessék. Az iskolai szaktárgyakhoz kapcsolódó fejezetekből megismerhetjük az adott humán vagy reál tantárgy tudományban elfoglalt helyét, megtudhatjuk, hogy miért kell az adott tárgyat tanulni, mik a legfontosabb teendők, hogyan tanuljuk a szaktárgyat az iskolában és hogyan otthon, illetve hogyan kell az otthonra feladott házi feladatok elkészítéséhez hozzákezdeni. Képet alkothatunk arról, hogy mik a tanulás módszerei, mik a legfontosabb eszközei, hogyan kell feldolgozni a szöveget, és a kapott információkat hogyan kell egymással összekapcsolni. Bepillanthatunk az adott terület történetébe, elgondolkozhatunk rajta, hogy a tantárgynak milyen kapcsolata van más tárgyakkal és milyen a mindennapi életünkkel. Ötleteket kapunk arra nézve, hogy melyik a saját egyéniségünkhöz legjobban alkalmazható tanulási módszer és megláthatjuk, hogy másnak sem könnyebb a feladat megoldása, de megfelelő segítség igénybevételével és otthoni gyakorlással a tanulás is megtanulható. A számos humoros ábrával gazdagon illusztrált kötetet a tanulásról szóló könyvek jegyzéke zárja. A felsőoktatásban tanuló pedagógia szakos hallgatók mellett minden diáknak, szülőnek és pedagógusnak is ajánlható. ISBN: 963-19-5564-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 01:25
. Katona András: Tanuljunk, de hogyan!? - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Fontos