2011. december 16., péntek

Számítógép nem Gamer PC, de jó. 1ft-ért - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ebben az aukcióban, a következő termékemre tudsz licitálni:
A képen látható Asus fekete házban P4 3Ghz-es számítógép, amely az alábbi konfigurációt takarja. Az alaplap egy ASRock Conroe Presler 775i945GZ, amely DualCore CPU fogadására is alkalmas. Jelenleg egy 3Ghz-es eredeti Pentium 4-es processzor hajtja, amely 2*512MB RAM (Dual chanel) memória segítségével működik. A játékokról és a szórakozásról az X550-es 256 MB-os PCI-Ex VGA kártya gondoskodik. A megfelelő hangzásról a 7. 1-es integrált hangkártya gondoskodik.  HDD nincs benne, azonban egy 12cm-es extra hűtő igen, és az optikai meghajtóról se feledkezzünk meg, ami egy DVD író, újraíró. A 350W-os tápegységgel szerelt fekete Asus ház tetején egy XP matrica is található.
A gép tökéletesen működik. A képeken látszódik, hogy a ház eleján vagy egy kisebb esztétikai hiba, ami nem befolyásolja a működését. Postai úton semmilyen garanciát nem tudok vállalni érte! Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.
Ajándékba adok mellé: egeret, billentyűzetet, a szükséges tápkábeleket, és egy többfunkciós USB-s kártyaolvasót is!
Sajnos törölték az aukciómat, ezért kell mindent újraindítanom. A licit vége Karácsony előttre esik, hogy a nyertes át tudja venni, és a fa alá tudja majd helyezni, ha szeretné.
Az aukció 1 Ft-ról indul, nincs minimál ár, a legnagyobb ajánlat nyeri a készüléket!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 17:41
. Számítógép nem Gamer PC, de jó. 1ft-ért - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos