2011. december 28., szerda

E-CIGI 2db Elektromos cigaretta 3 töltő 10 patron - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Használati útmutató e-Health elektromos cigarettákhoz
E-cigaretta készlet tartalma:
2db komplett e-cigi (akku, porlasztó, patron)
10 db szipka/patron (amely összesen kb. 100-150 szál cigarettának felel meg)
1db 220V-os hálózati töltő
1db 12V-os szgk. aljzatról (szivargyújtóról) működő töltő
1db 5V USB (számítógép csatlakozó) töltő
1db használati útmutató
Tartalékpatron (10db-os csomagokban) 450- Ft-ért rendelhető Erre a termékre 1 hét jótállást tudok biztosítani..
A termék főbb jellemzői:
Az e-cigaretta akkumulátorral működik. Belsejében a nikotintartalmú folyadékot -melyet e-liquidnek neveznek- egy miniatűr porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő liquidet 0, 5 μ m-1, 5 μ m ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos vibrációs mezőben. Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a belélegzéskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, mely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt mikroporlasztja a folyadékot, felmelegíti, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy azt a legkönnyebb legyen porlasztani.
Az elektromos cigaretta a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50-60 °C) is szimulálja, mely segít felfrissülni, valamint kielégíti a vidámság érzetünket. Biztosítja a dohányosok lélektanilag megszokott függőségeit, így érve el az emberközeli, egészségesebb dohányzást. Az e-cigaretta mindez idő alatt úgy viselkedik, mint a hagyományos cigaretta, ugyanakkor nem tartalmazza azokat a káros anyagokat, mint a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom, higany, és megkíméli a környezetünkben tartózkodókat is.
Használati tudnivalók:
A fenti képen látható, hogy az e-cigaretta három részből áll. A porlasztóról lecsavarható fehér henger tartalmazza az akkut. Az akku lecsavarása után, ellenkező irányba tekerve csatlakoztatható a töltőaljzathoz. Az aljzat vezetékének végén lévő csatlakozó közvetlenül bedugható a számítógép USB-jébe, vagy a készletben lévő 220V-os hálózati, illetve 12V-os szivargyújtó adapter kimenetébe. A töltést az akku végén lévő piros fény jelzi, amely a teljes töltöttség elérésekor elalszik. Első 2-3 alkalommal 5 órán át kell folyamatosan tölteni, függetlenül a kijelző fényétől. Ezt követően a töltési idő kb. 2-3 óra. A lemerülő akkura – használat közben- a led villogása figyelmeztet.
A csomagban lévő cigarettáról húzzuk le a végzáró kupakot, majd a mellékelt 10db-os parton csomagból vegyünk ki egyet, és nyomjuk rá a porlasztóra, egészen a perem ütközéséig. Így az előzetesen feltöltött akkuval a cigaretta készen áll a használatra.
A termék optimális élettartama miatt, a használata során ügyeljen az alábbiakra:
- a patronból lassan szívja a füstöt (gőzt)
- a cigarettát tartsa nagyjából vízszintesen, miközben szívja
- az egyes szívások között hagyjon legalább 1-2 perc szünetet az izzító szál túlmelegedését megelőzendő
- egy patron 10-15 szál hagyományos cigaretta nikotintartalmával egyenértékű, azonban az e-cigarettánál ezt kevesesebb szívással juttathatja a szervezetébe
- az elhasználódott patront cserélje ki, amennyiben a feltöltött akku ellenére gyengének találja a füstöt, vagy a szokásostól eltérő ízt érzékel
Biztonsági figyelmeztetések:
- a hagyományos cigarettákhoz hasonlóan, az e-cigaretta használata 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
- nikotinra érzékenyek ne használják a terméket!
- a készülék szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó
- a cserélhető patronok egyszeri használatra készültek, utántöltésük tilos!


Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 11:13
. E-CIGI 2db Elektromos cigaretta 3 töltő 10 patron - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Fontos