2011. december 16., péntek

Parádi Gabriella-Marlene - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


AVON terméklap
Parádi Gabriella - Marlene
Az alkotót a knósszoszi kígyós istennő szobra ihlette meg, aki a mellét mint egy ékszert viseli. Miért ne lehetne egy mai, a mell egészségére figyelmet irányító kampány motívuma az, hogy a nő egyik ékessége a melle? Az előbb említett szobornak egy modern változatát készítette el a művész több száz Swarovski kristállyal és arany füsttel díszítve. A két madár az ékszereket őrzi, kiemeli. A mű az art-deco plasztikák hangulatát is visszaadja, mert ezek szinte minden kirakati babában ott rejlenek. Az alkotó a magas fényű lakkozással még szoborszerűbbé tette az alkotást, egyszerre törékennyé és erőteljessé. olyanná, mint amilyen egy mai nő. A baba a Marlene nevet kapta.
Parádi Gabriella jelmeztervező, stylist 1991 óta részese a magyar divatéletnek. Kezdetben divattervezőként dolgozott, majd szinte az összes jelentős hazai divatmagazinnak illusztrált. Néhány évvel később a jelmeztervezés felé fordult, amit a mai napig aktívan űz. Olyan produkciók jelmezeit tervezte, mint a budapesti Moulin Rouge nyitóműsora, A Kutya, akit Bozzi úrnak hívtak, valamint számos mozifilm kosztümjei is a nevéhez fűződnek: Argo, Megy a gőzös, Zimmer Feri, Rózsa vére. Ezek mellett a festészetbe is belekóstolt, amit az illusztrálás egyik különleges módjának tekint.
Az AVON figyelemfelhívó kampányában 25 közéleti személyiség egy-egy gondolatát megjelenítő táblát tartó 25 próbababát helyeztek el az Andrássy úton.
A próbababát gyakran látjuk női testként a kirakatban, s míg sérülés esetén a műanyag testrészek bármikor javíthatók vagy kicserélhetők fájdalom és veszteség nélkül, a nők esetében ez nem így van.
A kampányt követő időszakban 8%-kal több mammográfiás vizsgálatot regisztráltak az előző időszakhoz képest a vizsgált szűrőállomásokon - az AVON legfőbb célja, hogy ez az arány tovább növekedjen.
A próbababákat az eseményt követően 27 művész formálta műalkotássá, továbbgondolva azok eredeti üzenetét.
Az alkotásokat december 13. és 21. között tekinthetik meg az érdeklődők az Aréna Plázában, ez alatt a művek kalapács alá is kerülnek a Teszvesz. hu aukciós portálon. Nézd meg az összes aukciót!
A befolyt összeget az AVON a Magyar Rákellenes Ligának ajánlja fel.
Számlaszám: 12001008-00102329-00100000
Honlap / elérhetőség: www. rakliga. hu, www. facebook. com/rakliga
A korai felismeréshez elengedhetetlen a rendszeres önvizsgálat, 45 éves kortól a szűrésre járás. Itthon az egészségügyi szűrésre felkért nők 40%-a nem megy szűrésre. * Változtass velünk!
*Az adatokat a Magyar Rákellenes Liga szolgáltatta
Vásárolj támogatói jegyet és nyerj!
A jótékonysági aukciók mellett 1000 Ft-os támogatói jegy
megvásárlásával is segítheted a Magyar Rákellenes Ligát!
A támogatói jegyet vásárlók között kisorsolunk
5 darab 15 000 Ft értékű Avon ajándékcsomagot!
A TeszVesz Jótékonysági aukciók esetében csere, beszámítás nem lehetséges!
Az aukció meghatározott irányárról indul, villámár nélkül, az aukció befejezésének időpontjában a legmagasabb licitet tevő veheti meg a terméket az aktuális áron.
Figyelem: Lehetőség van ún. védett ajánlat megtételére is. (pl. valaki 5. 000 Ft-os védett ajánlatot tesz egy termékre , s az aukcióra 1. 000 Ft-os új licit érkezik, a rendszer automatikusan elhelyez egy 2. 000 Ft-os licitet a védett ajánlatot tevő felhasználó nevében - a konkrét esetben 1000 Ft-os licitlépcső esetén). A rendszer mindig csak annyit licitál a legmagasabb ajánlatot tevő nevében, hogy az övé legyen a legmagasabb licit.
A nagy érdeklődésre való tekintettel és az árverések tisztaságának megőrzése érdekében a TeszVesz fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Az ellenőrzés során 24 órán belül nem elérhető felhasználók licitjei automatikusan törlődnek.
A TeszVesz fenntartja magának azt a jogot, hogy az aukciót zárt aukcióvá minősítse.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 12:00
. Parádi Gabriella-Marlene - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos