2011. április 25., hétfő

Fábián Pál: Orvosi helyesírási szótár - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Orvosi helyesírási szótárA könyv listaára: 4550 Ft. Leírás:
Az elsősorban orvostanhallgatók és gyakorló szakorvosok számára ajánlott kötet az orvosi szakszavak, kifejezések helyesírásával kapcsolatban nyújt eligazítást. A majd kilencvenezer címszót tartalmazó kiadvány bevezető részében azon elvek összegzését olvashatjuk, amelyek szerint az MTA 1987-ben rögzítette a magyar orvosi szaknyelv helyesírásának szabályait. Ezt a szótár megalkotásának rövid története és a nyelvi-helyesírási tudnivalók összefoglalása, valamint a műben megtalálható címszótípusok (magyar, latin, vagylagos írásmódú stb. ) leírása követi. A könyv túlnyomó részét kitevő szavak és kifejezések alfabetikus sorrendben, mindenfajta nyelvtani, stiláris vagy szakterületre történő utalás nélkül követik egymást. Abban az esetben, amikor egy latin vagy egyéb idegen eredetű szónak van magyar megfelelője, azt a szerkesztők nyíllal jelezték (pl.: stannum - ón embryonalis - embrionális). A kötet beszerzését a meglévő állomány figyelembevételével javasoljuk. ISBN: 963-05-6298-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 05:11
. Fábián Pál: Orvosi helyesírási szótár - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Fontos